Mijn naam is Martina van Aalst en ik ben, naast een toegewijde leerkracht in het basisonderwijs en Mindfulness coach PO, ook een enthousiaste kinderyogadocente.

Enkele jaren geleden ben ik met yoga gestart bij Yoga Tricht (nu Yoga Geldermalsen). Geïnspireerd door mijn yogadocente Marleen Schot, ben ik op het idee gekomen om een opleiding te gaan volgen om kinderyoga aan mijn leerlingen te kunnen geven. Mijn keuze viel op een opleiding die wordt verzorgd door Femmy Brug, kinderyogadocente en auteur van diverse boeken, o.a. Mindfulness en Yoga in de klas, Hallo zon!  en Yoga Nidra voor kinderen en tieners. Tijdens de opleiding ontdekte ik al gauw dat ik niet alleen in de klas, maar ook daarbuiten yoga aan kinderen wilde geven. Toen ik van Marleen Schot het aanbod kreeg om kinderyogalessen te geven in haar prachtige yogastudio, heb ik besloten om gebruik te maken van deze geweldige kans en heb ik Kinderyoga Geldermalsen opgericht.

Mijn enthousiasme voor kinderyoga neemt toe met iedere les die ik geef en ieder kind dat dit enthousiasme met mij deelt. Graag nodig ik daarom alle kinderen uit om kennis te komen maken met deze vorm van yoga die zoveel te bieden heeft.

 

Tot slot nog een overzicht van mijn voor de kinderyoga relevante diploma's, certificaten

en werkervaring:

- certificaat Kinderyogadocent

- certificaat Mindfulness coach PO en VO

- 15 jaar ervaring in het basisonderwijs (leerkracht groep 1 t/m 8)

- BHV-certificaat